OCD-BEHANDLING  -  PRISER / TILSKUD

Priser ved specialist i OCD

Konsultation (op til 60 min.)    1650 kr.
 

 

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud (se nedenfor).

 

Bemærk at klinikken er en privatklinik, og at en henvisning fra egen læge derfor ikke kan benyttes. Såfremt du ønsker at benytte en eventuel henvisning, må du til en almindelig sygesikringspsykolog, se nærmere på www.psykologeridanmark.dk
 
Såfremt du har en sundhedsforsikring (privat eller via arbejdsplads) anbefaler vi, at du beder dit forsikringsselskab om at få dine behandlinger i OCD Klinikken, ellers vil du blot blive henvist til en almindelig psykolog i deres eget almindelige behandlingsnetværk. Vær opmærksom på at der vil forekomme egenbetaling, og at dette skal godkendes af forsikringsselskabet.
Tilskud til Sygeforsikringen Danmark

Tilskud ved Sygeforsikring Danmark

Medlemmer af Sygesikringen Danmark som er mellem 18 og 25 år kan modtage 450 kr. i tilskud pr. konsultation ved Psykolog Jesper Krogholt. Hvis man er under 18 eller over 25 år er tilskuddet 300 kr. pr. konsultation.

Tilskuddet indberettes af OCD Klinikken og modtages direkte fra Sygeforsikringen Danmark i henhold til udbetalingsaftalen.
 
Inden for en 12 måneders periode kan der maksimalt modtages et samlet tilskud på 7200 kr.

Afbudsregler

En aftale kan aflyses uden beregning frem til kl. 16.00 dagen før en aftale. Mellem kl. 16.00 dagen før en aftale og kl. 8.00 samme morgen som aftalen er afbudshonoraret 50% Efter kl. 8.00 samme dag som aftalen er afbudshonoraret 100%
Afbudsreglerne gælder uanset årsagen til afbudet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor lang ventetid har I til opstart af behandling?


Ventetiden ved Psykolog Jesper Krogholt variere - i perioder kan man være heldig at få en tid inden for en uge, men ofte er ventetiden på flere måneder.

Det anbefales at man afventer opstart af behandling ved Psykolog Jesper Krogholt til der kan gives ugentlige tider - men man kan også vælge at starte op og få akut hjælp indtil det er muligt med det kontinuerte forløb (ugentlige)
Hvordan bestiller jeg en konsultation ved Psykolog Jesper Krogholt?


Nye klienter henvender sig til sekretariatet for at planlægge opstart af forløb, ligesom evt. spørgsmål kan opklares her. Når man er i et etableret forløb kan tider ændres og bestilles via vores onlinebooking system.
Kan jeg betale med Dankort eller hvordan betaler jeg?


Der kan ikke betales med Dankort. Betalingen foretages via mobilepay nr. 48440 eller kontant. Betalingen sker i slutningen af en konsultation.
Hvordan får jeg tilskudet fra Sygeforsikringen Danmark?


En forudsætning for at få tilskudet er aktivt medlemskab af Sygeforsikringen Danmark, og at vi har fået oplyst dit cpr.nr, således at vi kan indberette elektronisk. I forbindelse med at vi fakturer din betaling, så indberettes denne automatisk til Sygeforsikringen. Du har i forvejen en aftale med Sygeforsikringen om udbetaling af tilskud, og denne afgør hvornår du får tilskudet for behandlingen. Se mere hos Sygeforsikringen Danmark.
Hvordan skal jeg forstå afbudsreglerne?


Det er anderledes at gå til psykolog end at gå til læge/tandlæge. Vi har ikke venteværelset fyldt med patienter, så vi bare kan kalde den næste ind. Kalenderen er booket lang tid i forvejen og vi mister muligheden for at hjælpe en anden klient, hvis vi ikke kan nå at genbooke aftalen. I OCD Klinikken har vi mere fordelagtige afbudsregler, end du finder hos mange privatpraktiserende psykologer. Afbudsreglerne gælder uanset årsag, da det ikke ændrer vilkåret for os i forhold til at genbooke tiden. Vi ærger os sammen med dig, hvis du er nødt til at betale afbudshonorar, men det kan desværre ikke være anderledes.