OCD-BEHANDLING  -  ONLINE

Online behandling

Online behandling

Vi opnår rigtig gode resultater med online behandling. Tidligere var det svært at opretholde kvaliteten ved videokonsultationer, men moderne teknik og hurtige internetforbindelser har gjort det muligt at opnå fuldt tilfredsstillende behandlingsresultater på højde med personlig fremmøde i klinikken.

Det tekniske

Online behandlingen foregår i et lukket online miljø, hvor vi kan skrive til hinanden, lave videokonsultation og dele filer. Undervejs i behandlingen modtages materiale, opgaver og videogennemgange af modeller og metoder. Dette materiale kan i ro og mag gennemgås derhjemme og forklaringerne på video kan benyttes igen og igen. I mange tilfælde vil man have glæde af dette, da ny betydning af forklaringerne opstår efterhånden, som man gør sig nye erfaringer under behandlingsforløbet.

Forudsætninger for at kunne blive godkendt til vores online behandling

Din internetforbindelse skal være mindst en 10/10 Mbit/s forbindelse. Dette skal være målt fra din enhed, og ikke fra routeren/oplyst af din udbyder. Har du problemer med at opnå denne forbindelseshastighed fra din enhed, hvor denne er trådlåst koblet på routeren, så kan du forsøge med en kablet forbindelse, eller at placere dig tættere på routeren. Du kan måle din hastighed via en hastighedstester, f.eks. kan du anvende følgende link: http://bredbånd.dk/hastighedstest.

 

Du ser her vores resultat i målingen:

Din enhed kan være en computer (Mac, Windows) eller en tablet (iPad/android). Som nævnt vil det formentligt give dig den bedste oplevelse med en kablet forbindelse, men hvis dit trådløse net er tilstrækkeligt godt vil dette også kunne anvendes.

 

Du er dus med din enhed, og du skal være god til at arbejde skriftligt (min. gymnasieniveau)

 

Du skal være mindst 18 år.

Det er vigtigt, at du kan sidde helt privat og uforstyrret. Dvs. hvis du sidder på arbejdet, skal du have eget kontor og kunne garantere at vi ikke bliver afbrudt af en kollega/leder.

 

Behandlingen foregår via et system, der anvender End-to-End encryption. Det vil sige at vores data/video er krypteret hele vejen mellem vores enheder, og at det ikke "pakkes" ud undervejs på en server. 

  •